Aangenaam!

Ik koppel objecten aan QR-codes en laat gebruikers eenvoudig meldingen maken via WhatsApp.

Waarom S1MONE?

Als dienstverlener heb je natuurlijk als doel om zo optimaal mogelijk service te bieden aan je klanten. Slechte communicatie en uitblijvende statusupdates kun je hierbij zeker niet gebruiken. Onduidelijke of dubbele meldingen, een verkeerd adres en onvolledige contactgegevens zijn een groeiende ergernis. Ook bij klanten.

Door social media is bij veel organisaties de mate van klanttevredenheid zichtbaarder geworden. Herhaalbezoeken door onjuiste expertise, onvolledig uitgeruste monteurs en incomplete software dragen bij aan een ontevreden gevoel bij alle betrokkenen.

De software van S1MONE staat voor ontzorging van je klantcontactcenter en is dé oplossing voor een betere klantbeleving.

  • betere klantbeleving en hogere klanttevredenheid
  • ontzorging van je klantcontactcenter
  • lagere kosten
S1mone communicatietool

Is S1MONE iets voor jou?

S1MONE is een communicatietool voor een efficiënte, 24/7 digitale klantenservice en vervangt traditionele communicatievormen, zoals telefooncentrales, e-mail, inlogportalen en werkbonnen. S1MONE zorgt voor veilige, foutloze en overzichtelijke communicatie binnen de gehele keten. Door de melder de juiste informatie te laten verstrekken wordt de melding sneller en effectiever afgehandeld.

De vastgoedbranche had ons al volop ontdekt en inmiddels bedient S1MONE iedere serviceverlenende organisatie.

Demo

Hoe werkt S1MONE?

Na het scannen van een unieke QR-code selecteer je een categorie en wordt de melder naar WhatsApp geleid. Door het toevoegen van foto's, video's en omschrijving wordt een melding doeltreffend opgelost. Je schakelt hierdoor sneller en selecteert gelijk een organisatie die een afspraak met een servicemedewerker plant.

Dankzij de gedetailleerde informatie controleert de servicemedewerker eenvoudig of alle benodigdheden aanwezig zijn voor een ‘first-time fix’. Bij aankomst en vertrek scant de servicemedewerker de QR-code. Tot slot beoordeelt de melder de verleende service.

Alle betrokkenen worden continu op de hoogte gehouden van de status van de melding. De combinatie van foutloze communicatie, WhatsApp, de agendafunctie, de real-time status en de ‘first-time fix’ is in geen enkele andere digitale oplossing terug te vinden.

S1mone en privcay

Veiligheid

We willen je hiermee eigenlijk niet lastig vallen, maar we willen het je ook niet ontnemen:

S1MONE is software waarmee onze opdrachtgevers objecten kunnen onderhouden die zij in beheer of in eigendom hebben. S1MONE koppelt objecten aan QR-codes en laat gebruikers via hun smartphone meldingen maken. S1MONE verwerkt persoonsgegevens in opdracht van opdrachtgevers. Als je meer wilt weten over hoe wij omgaan met gegevens, verwijzen wij je vriendelijk naar onze privacyverklaring.

Met wie werkt S1MONE samen?

Datarotonde

S1MONE werkt zelfstandig, maar levelt ook graag met partners met hetzelfde DNA die net zo dienstverlenend, innovatief en klantgericht zijn. S1MONE zoekt graag de samenwerking op met toonaangevende ketenpartners, zoals Twinq voor VvE-beheerders, integratieplatform Datarotonde en communicatiestandaard Ketenstandaard Bouw en Techniek. Van alle smartphonegebruikers gebruikt 96% WhatsApp, dus dit partnership kon zeker niet uitblijven.

Klanten zijn voor S1MONE ook partners. S1MONE verwerkt op een actieve manier de feedback van klanten om de software naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast wordt er continu gewerkt aan optimalisering van de software. Na iedere nieuwe release ontvang je een digitale nieuwsbrief met de belangrijkste aanpassingen en nieuwe features.

Partner worden