We hebben het nu te druk. Bel ons na de zomer maar terug!

zondag 28 april 2024

Stop met uitstellen en start nu met slimmer technisch beheer.

In het voorjaar horen we deze reactie weleens van VvE-beheerders die elk jaar weer verrast lijken door het vergaderseizoen. Voor de goede orde: we onderschatten de drukte niet, maar je kunt óók in de aanloop naar die drukte je technisch beheer slimmer organiseren. Maar ja, de personele onderbezetting… Bij veel VvE-beheerders is dat een groot probleem. Hoe kun je het tij keren?

Stop nu met uitstellen. Er is écht een eenvoudige oplossing die je bovendien meer slagkracht oplevert: je bent minder tijd kwijt aan de afhandeling van storingen en reparaties, terwijl de klantvriendelijkheid stijgt. Dat lijkt een paradox, maar blijkt een win-winsituatie.

S1MONE is je nieuwe collega! Ze werkt 24/7 en is het eerste aanspreekpunt voor bewoners. Lange wachttijden aan de telefoon en dubbele meldingen zijn verleden tijd.

Werk je met TwinQ VvE Software? Door een technische koppeling zorgt S1MONE ervoor dat de melding compleet met foto of video in je Twinq-account terechtkomt en daar op gebruikelijke wijze kan worden afgehandeld. Lees meer over deze bijzondere samenwerking.

Laten we eens kijken naar de verwerkingsduur van een melding: een bewoner belt, mailt een dag later een foto, het adres en dossier moeten erbij worden gezocht, de foto moet worden geüpload en de bewoner wil op de hoogte worden gehouden. Volgens één van onze klanten duurt dit proces gemiddeld 7 minuten en 12 seconden! Stel je toch eens voor dat dit alles klantvriendelijk geautomatiseerd is, zodat jij tijd hebt voor andere zaken?

Hoe S1MONE werkt? De bewoner scant de QR-code in de meterkast of de algemene ruimte en dient een melding in via WhatsApp. De melding komt compleet met foto of video terecht bij de VvE-beheerder en zet deze door naar een oplossende partij. Alle betrokkenen worden met notificaties op de hoogte gehouden van de status van de reparatie.

#vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheer #vastgoedbeheersysteem #propertymanagement #woningcorporatie #klantcontact #klanttevredenheid #alv

Wil je zien hoe S1MONE werkt: stand-alone of gekoppeld met Twinq? Plan hier je online demo.

www.s1monegroup.com - info@s1monegroup.com – T 085-0027791