VvE-platformbijeenkomsten Kjenning

vrijdag 18 juni 2021

Op uitnodiging van Paul Steinmann hebben we onlangs tijdens twee VvE-platformbijeenkomsten van opleider Kjenning onze communicatietool S1MONE kunnen tonen.

VvE-beheerder melding maken reparatieverzoek indienen

Dankzij een technische koppeling kan dit in de vertrouwde werkomgeving van Twinq VvE Software & Vastgoed Software, een unicum!

Medewerkers van VvE-beheerders, gemeenten, woningcorporaties en adviesbureaus keken online mee naar hoe je de communicatie met bewoners binnen Twinq kunt verbeteren. Dankzij de feedback van deze groep experts kunnen we de software naar een volgend niveau brengen. Wij willen Paul en alle aanwezigen ontzettend bedanken voor de feedback en reacties. In september zijn we er graag weer bij!

In de praktijk werkt het heel eenvoudig: iedere gewenste meterkast en algemene ruimte krijgt een unieke QR-code, de bewoners ontvangen een instructie en iedere melding verschijnt foutloos en compleet in Twinq. En … geen stress, wij regelen alles voor je! De gegevensuitwisseling met Twinq, de verspreiding van de QR-codestickers en de bewonerscommunicatie in je eigen huisstijl.

#vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheer #vve #woningcorporatie #propertymanagement #klantcontact #klanttevredenheid

Wil je zien hoe S1MONE werkt: stand-alone of gekoppeld met Twinq? Klik hier voor een demo!

info@s1monegroup.com – T 085-0027791