VvE-beheerder BeheerGoed kijkt vooruit

zaterdag 18 februari 2023

VvE-beheerder BeheerGoed (voorheen Havensteder VvE Diensten) kijkt vooruit en kiest na zorgvuldige selectie voor S1MONE!

VvE-beheerder melding maken reparatieverzoek indienen

Bij BeheerGoed staan klantgerichtheid en persoonlijk contact voorop. Geen wonder dat deze VvE-beheerder weloverwogen koos voor een samenwerking! BeheerGoed is actief in de regio Rotterdam en ondersteunt jouw VvE op verschillende manieren: administratief, financieel en bestuurlijk. Bovendien is er een handige overstapservice waarmee BeheerGoed je ontzorgt tijdens een beheerwisseling. Zie ook: https://beheergoed.nl.

S1MONE is dé communicatietool die de afdeling snel meer slagkracht oplevert: je bent minder tijd kwijt aan de afhandeling van storingen en reparaties, terwijl de klantvriendelijkheid stijgt. Dat lijkt een paradox, maar blijkt een win-winsituatie.

De complete melding komt terecht in het dashboard van BeheerGoed die deze doorzet naar een geschikte leverancier waarna deze doeltreffend kan worden opgelost. De bewoner, de leverancier én de VvE-beheerder worden met notificaties op de hoogte gehouden van de status van de melding. Onvolledige of dubbele meldingen - denk aan problemen met een lift - zijn verleden tijd en een digitaal filter leidt verzoeken van huurders rechtstreeks naar de corporatie. S1MONE levert aan alle kanten een enorme tijdsbesparing op.

S1MONE is je nieuwe collega, werkt 24/7 door en zet de bewoner centraal. De bewoner is immers dé cruciale informatiebron bij het snel oplossen van een reparatieverzoek. Hoe het werkt? De bewoner scant de unieke QR-code in de meterkast of algemene ruimte en dient aan de hand van gerichte vragen een melding in met foto of video via WhatsApp.

Werk je met Twinq VvE Software & Vastgoed Software? Door een technische koppeling zorgt S1MONE ervoor dat de melding compleet in je Twinq-account terechtkomt en daar op gebruikelijke wijze kan worden afgehandeld. Zie ook: Twinq en S1MONE bundelen de krachten

#vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheer #woningcorporatie #klantcontact #klanttevredenheid #beheergoed #havensteder

Wil je zien hoe S1MONE werkt: stand-alone of gekoppeld met Twinq? Neem contact op voor een (online) demo: info@s1monegroup.com – T 085-0027791