VvE Beheer Haaglanden: ‘Elke VvE verdient een persoonlijke benadering’.

woensdag 20 december 2023

Eén van onze nieuwe klanten is VvE Beheer Haaglanden. Bijzonder is dat deze VvE-beheerder in 2008 is opgericht door twee ontevreden appartementseigenaren.

Veel VvE's worden beheerd door een makelaarskantoor of woningcorporatie. Bijzonder is dat deze Haagse VvE-beheerder in 2008 is opgericht door twee appartementseigenaren die ontevreden waren over hun toenmalige VvE-beheerder.

Persoonlijke ervaringen waren dus dé drijfveer voor de oprichting en zijn een verrijking te noemen. VvE-beheer is een specialisme dat vraagt om specifieke kennis. Wederom een mooie link met onze eigen organisatie S1MONE: als je bedrijf wordt gedreven door eigen ervaringen dan levert dit zó veel meerwaarde op!

VvE Beheer Haaglanden: “Wij zien de VvE als hét orgaan dat ongestoord en duurzaam woongenot binnen een gebouw moet waarborgen.” Dankzij deze visie telt de portefeuille inmiddels bijna 1.100 VvE’s binnen de regio Haaglanden. Naast VvE-beheer adviseert het team ook projectontwikkelaars. Lees meer over VvE Beheer Haaglanden.

VvE Beheer Haaglanden werkte al met Twinq VvE Software & Vastgoed Software en gaat gebruikmaken van de koppeling met onze applicatie S1MONE. Dankzij S1MONE ontvangt VvE Beheer Haaglanden binnenkort complete meldingen met foto of video in Twinq en kunnen bewoners snel geholpen worden. Uitblijvende statusupdates, dubbele meldingen, een verkeerd adres en herhaalbezoeken door leveranciers zijn niet langer aan de orde. De melding in Twinq handel je op gebruikelijke wijze af. Zie ook: Twinq en S1MONE bundelen de krachten.

S1MONE is een meertalige communicatietool via WhatsApp en optimaliseert het contact met bewoners. Telefoonverkeer, e-mails, portalen en inloggegevens zijn verleden tijd, dus je bespaart veel tijd. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren met je klanten.

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement #woningcorporatie #vvebeheer #realestate

Wil je zien hoe S1MONE werkt: stand-alone of gekoppeld met Twinq? Klik hier voor een (online) demo.

info@s1monegroup.com – T 085-0027791