Verjong Vastgoed heeft een frisse blik op vastgoed

zondag 4 december 2022

De organisatie beheert, verhuurt en verbouwt woningen. Het jonge team ontzorgt graag vastgoedeigenaren en werkt samen met een netwerk van betrouwbare aannemers. 

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Heldere en snelle communicatie staan centraal, dus het is geen wonder dat het team onlangs koos voor S1MONE: dé communicatietool waarmee je efficiënt service biedt en tevreden huurders én eigenaren behoudt.

Hoe het dan werkt? De melding van de huurder komt met foto of video in je persoonlijke S1MONE-dashboard binnen. De werkzaamheden zet je daarna via S1MONE uit bij een geselecteerde leverancier. Zo bouw je per melding een compleet digitaal dossier op. In het dashboard zie je een totaaloverzicht van alle meldingen.

Verjong Vastgoed heeft iedere woonruimte voorzien van een QR-codesticker van S1MONE, zodat huurders storingen en reparatieverzoeken eenvoudig via WhatsApp kunnen indienen zonder app of inloggegevens. Verjong Vastgoed is een resultaatgericht bedrijf. Dankzij S1MONE ontvangt het team complete meldingen en kunnen huurders snel geholpen worden. Zie ook: www.verjongvastgoed.nl.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #woningcorporatie #propertymanagement #realestate

Ook zien hoe S1MONE werkt? Neem contact met ons op voor een (online) demo: info@s1monegroup.com – T 085-0027791