Thuis bij Homeland Real Estate

donderdag 30 maart 2023

Homeland Real Estate is in Den Haag en omstreken een grote speler als het gaat om de verhuur van woningen.

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

De huurders zijn expats en andere geïnteresseerden die tijdelijke woonruimte zoeken. De Haagse verhuurmakelaar kijkt verder dan alleen de woning en denkt ook mee over scholen, winkels en natuur in de omgeving. De klantenportefeuille bestaat uit ministeries, ambassades en NGO’s in binnen- en buitenland. Lees meer: https://www.homelandrealestate.nl

Ook de portefeuille van Homeland Real Estate heeft te maken met storingen en mankementen die om een snelle afhandeling vragen. S1MONE gaat daarbij helpen. Homeland heeft iedere woning en algemene ruimte voorzien van een QR-codesticker van S1MONE, zodat huurders storingen en reparatieverzoeken via WhatsApp kunnen indienen zónder app of inloggegevens. Dankzij S1MONE ontvangt Homeland nu complete meldingen. Daarnaast is er een volledig overzicht van alle meldingen en de status ervan en huurders worden snel geholpen.

Hoe het werkt? De melding van de huurder verschijnt met foto of video in het persoonlijke dashboard van Homeland die eenvoudig een onderhoudspartij selecteert en de werkzaamheden uitzet. Zo wordt per melding een compleet digitaal dossier opgebouwd. Gedurende de afhandeling worden de huurder, de onderhoudspartij én Homeland op de hoogte gehouden door statusupdates.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #klanttevredenheid #woningcorporatie #rentalhousing

Ook zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een demo!

info@s1monegroup.com – T 085-0027791