SMG Housing gaat voor het allerbeste resultaat!

dinsdag 9 mei 2023

SMG Housing verhuurt, bemiddelt en optimaliseert woningbeleggingen met een sterke focus op studentenhuizen, kamerverhuurpanden, studio’s en appartementen.

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Deze zelfstandige en onzelfstandige woningen worden als zogenaamde serviced apartments aangeboden en bewoond door individuele en groepen young professionals. Een serviced apartement is een volledig gemeubileerde of turn-key woning met hotelachtige services en voorzieningen. SMG Housing treedt hierin op voor zowel de verhuurder als de huurder. Verder biedt SMG Housing ook reguliere verhuur aan. Lees meer over SMG Housing.

Hoe S1MONE werkt? Alle ruimten zijn voorzien van een QR-codesticker waarmee storingen en reparatieverzoeken kunnen worden ingediend. De huurder scant de QR-code en dient een melding in via WhatsApp. De melding komt compleet met foto of video in het dashboard van SMG Housing binnen.

SMG Housing selecteert een onderhoudspartij en zet de werkzaamheden uit. Zo wordt per melding een compleet digitaal dossier opgebouwd. Gedurende de afhandeling worden de melder, de onderhoudspartij én SMG Housing op de hoogte gehouden door statusupdates. Dankzij S1MONE ontvangt SMG Housing complete meldingen en kunnen huurders snel geholpen worden. Telefoonverkeer, e-mails, portalen en inloggegevens zijn verleden tijd.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #rentalhousing #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement

Ook zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een (online) demo.

info@s1monegroup.com – T 085-0027791