Service én succes bij Vesting Vastgoed!

vrijdag 24 november 2023

Vesting Vastgoed, dat betekent ruim 25 jaar ervaring met het bemiddelen tussen woningzoekenden en woningaanbieders!

Aankoop, verkoop en beheer behoren ook tot het dienstenpakket. De veelzijdige makelaar is een begrip in Den Haag en vindt klantvriendelijke service zó belangrijk dat een samenwerking natuurlijk niet uit kon blijven.

‘Service is ons succes!’ staat op de website van Vesting Vastgoed en daarom past S1MONE ook zo goed bij de missie van het bedrijf. Sinds kort dienen de huurders van Vesting Vastgoed hun service- en reparatieverzoeken in met behulp van onze applicatie. 

Hoe S1MONE werkt? De woonruimten zijn elk voorzien van een unieke QR-codesticker waarmee storingen en reparatieverzoeken kunnen worden ingediend. De huurder scant de QR-code en dient een melding in via WhatsApp. De melding komt compleet met foto of video in het dashboard van Vesting Vastgoed binnen.

Vesting Vastgoed selecteert hierna een onderhoudspartij en zet de werkzaamheden uit. Zo wordt per melding een compleet digitaal dossier opgebouwd. Gedurende de afhandeling worden de huurder, de onderhoudspartij én Vesting Vastgoed op de hoogte gehouden door statusupdates. Dankzij S1MONE ontvangt Vesting Vastgoed complete meldingen en kunnen huurders snel geholpen worden.

S1MONE is een meertalige communicatietool die met behulp van WhatsApp het contact met huurders optimaliseert bij storingen, reparatieverzoeken en andere servicevragen. Telefoonverkeer, e-mails, portalen en inloggegevens zijn verleden tijd, dus je bespaart tijd én kosten.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement #woningcorporatie #vvebeheer #realestate

Ook zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een demo.
info@s1monegroup.com – T 085-0027791