S1MONE herkent zichzelf in BS Real Estate!

zaterdag 18 maart 2023

‘Persoonlijke dienstverlening, flexibele openingstijden en resultaatgericht werken’. Bij het lezen over de fundamenten van BS Real Estate was er direct herkenning!

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Als geen ander weet deze makelaar welke eisen huurders - vaak expats - aan een woning stellen. In hoogwaardige huurwoningen is S1MONE dan ook een vanzelfsprekende service en kan moeiteloos worden gewisseld tussen de Nederlandse en Engelse taal.

Op zoek naar een droomwoning of appartement? BS Real Estate is aan-, verkoop- en verhuurmakelaar. Bovendien helpt het enthousiaste team graag bij het vinden van de juiste belegging. BS Real Estate is vaak al op de hoogte van de aanstaande verkoop of verhuur van de woning voordat het op de openbare markt zichtbaar is. Profiteer van dit netwerk en de ervaring! Lees meer: www.bsrealestate.nl.

Hoe werkt S1MONE eigenlijk? BS Real Estate heeft iedere huurwoning voorzien van een QR-codesticker van S1MONE, zodat huurders storingen en reparatieverzoeken eenvoudig via WhatsApp kunnen indienen zónder app of inloggegevens. Dankzij S1MONE ontvangt BS Real Estate complete meldingen en kunnen huurders snel geholpen worden.

De melding van de huurder komt met foto of video in het persoonlijke dashboard van BS Real Estate binnen die eenvoudig een onderhoudspartij selecteert en de werkzaamheden uitzet. Zo wordt per melding een compleet digitaal dossier opgebouwd. Gedurende de afhandeling worden de melder, de onderhoudspartij én BS Real Estate op de hoogte gehouden door statusupdates.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #klanttevredenheid #woningcorporatie #propertymanagement

Ook zien hoe S1MONE werkt? Neem contact met ons op voor een (online) demo: info@s1monegroup.com – T 085-0027791