S1MONE heeft een ISO 27001-certificaat!

vrijdag 1 september 2023

In the pocket! Het is nogal wat, zo’n ISO-certificering. Als softwareleverancier haal je je best wat op de hals en al helemaal als het hele team ermee aan de slag moet.

DigiTrust is specialist in certificering van informatiebeveiliging, cybersecurity en bescherming van het privacy-managementsysteem. Dankzij een diepgaande kwaliteitscontrole en audit wisten we op welke punten onze bedrijfsvoering en software moesten worden aangepast.

Wat betekent dit voor S1MONE?

S1MONE voldoet nu aan alle normeisen en dat leidde tot een positief resultaat. We zijn ongelofelijk blij dat het gelukt is! Het ISO 27001-certificaat toont aan dat S1MONE voldoet aan de strenge, wereldwijd erkende norm. Bij aanbestedingen kan dit een doorslaggevende factor zijn. S1MONE garandeert de hoogst mogelijke betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van privacygevoelige gegevens.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Jouw softwareleverancier S1MONE heeft een ISO 27001-certificering. Hoera, het is nogal wat! Persoonsgegevens in jouw S1MONE-account en die van je klanten, leveranciers, specialisten en melders zijn veilig. Het risico op een datalek of hack is hierdoor heel klein.

De kans bestaat dat in de toekomst al je leveranciers moeten voldoen aan deze nieuwe norm. Bij ons kun je alvast opgelucht adem halen. Check!

Wat betekent dit voor onze toekomstige klanten?

Dankzij de ISO-certificering is S1MONE voor nóg meer organisaties bereikbaar. Bedrijven en partners die al volgens deze norm werken kunnen nu makkelijker met ons samenwerken. Het ISO 27001-certificaat versterkt het vertrouwen van de markt in S1MONE: als beheerder ben je bij ons in de beste handen.

Of het nu woningen, kantoren, auto’s, fietsen, koffiemachines of gereedschappen zijn: S1MONE maakt het mogelijk om digitaal en persoonlijk te communiceren met je klanten. En… nu dus ook nóg veiliger!

Hoe werkt S1MONE ook alweer?

Een melder van een storing of reparatieverzoek scant de QR-code met de camera van de smartphone en dient, zónder inloggegevens of portaal, een melding in via WhatsApp met foto en/of video. De melding komt in het S1MONE-account van de beheerder binnen die de opdracht doorzet naar de leverancier. Tijdens de afhandeling van de melding worden alle betrokkenen op de hoogte gehouden van de status.

19280-digitrust-iso27001-keurmerk.jpg

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement #woningcorporatie #vvebeheer #iso27001

Plan hier een gratis demo en ontdek wat S1MONE kan betekenen voor jouw klantcontact!

info@s1monegroup.com – T 085-0027791