S1MONE groeit in het onderwijs!

vrijdag 12 mei 2023

De Groeiling is een schoolbestuur voor primair onderwijs met 23 basisscholen. De organisatie biedt met bijna 550 medewerkers onderwijs aan ruim 5.000 kinderen.

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Met de GroeiAcademie worden bovendien de leerlingen, medewerkers en scholen ondersteund bij de invulling van passend onderwijs, een optimale zorgstructuur en de professionele ontwikkeling van de medewerkers. De schoolgebouwen staan in de zeven gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Oudewater, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. Klik hier voor de actuele vacatures!

Duidelijke en snelle communicatie is van belang bij het beheer van storingen en reparaties in 28 gebouwen. Dankzij S1MONE ontvangt De Groeiling nu complete meldingen met foto of video die efficiënt kunnen worden afgehandeld. Iedere ruimte is voorzien van een unieke QR-codesticker, zodat de directeuren en administratieve krachten meldingen via WhatsApp kunnen indienen zónder portalen of inloggegevens.

Hoe S1MONE werkt? De meldingen komen in het S1MONE-dashboard binnen. De Groeiling selecteert een passende onderhoudspartij en zet de werkzaamheden uit. Dankzij notificaties en het in- en uitchecken van de uitvoerende vakmensen blijven zowel de melder als de school op de hoogte van de status. Zo bouwt De Groeiling per melding een compleet digitaal dossier op!

Wij spreken veel organisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Mensen snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw organisatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #woningcorporatie #alphenaandenrijn #bodegraven #gouda #oudewater #krimpenerwaard #waddinxveen #zuidplas

Ook zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een (online) demo.

info@s1monegroup.com – T 085-0027791