Ruimte scheppen voor de toekomst

zaterdag 16 maart 2024

Klant van het eerste uur: Schep Vastgoedmanagers (voorheen: Van ’t Hof Rijnland)

Sinds 2020 werken we nauw samen met Twinq VvE Software & Vastgoed Software. Dat houdt in dat we een technische koppeling hebben gerealiseerd waarin de applicaties S1MONE en Twinq gegevens uitwisselen van onze gezamenlijke VvE-beheerklanten.

De eerste gezamenlijke klant die we destijds aansloten op deze koppeling is Schep Vastgoedmanagers, toen nog bekend onder de naam Van ’t Hof Rijnland. Deze klant van het eerste uur heeft sindsdien een behoorlijke transformatie ondergaan: een nieuwe naam, meer aandacht voor persoonlijk contact én technische innovaties met Smart VvE-beheer. En zoals de VvE-beheerder zelf zegt: ‘Het zijn uiteindelijk de medewerkers waarmee onze opdrachtgevers, huurders en eigenaren binnen een VvE dagelijks contact hebben’. Lees meer over Schep Vastgoedmanagers.

Sinds 1 februari jl. is weer een nieuwe groep VvE’s actief in de S1MONE-omgeving van Schep binnen Twinq. Dat betekent dat reparatieverzoeken completer binnenkomen bij de technische dienst van Schep en dus sneller kunnen worden uitgevoerd. Telefoonverkeer, e-mails, portalen en inloggegevens zijn verleden tijd voor bewoners en dat bespaart ook de medewerkers veel tijd.

S1MONE is een meertalige communicatietool via WhatsApp die het contact met bewoners verbetert. Dankzij S1MONE ontvangt Schep Vastgoedmanagers complete meldingen met foto of video direct in Twinq en kunnen bewoners snel geholpen worden. Uitblijvende statusupdates, dubbele meldingen, een verkeerd adres en herhaalbezoeken door leveranciers zijn niet langer aan de orde. De melding in Twinq handel je op gebruikelijke wijze af.

Durf net als Schep ook te transformeren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren met je klanten.

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement #woningcorporatie #vvebeheer #realestate

Wil je zien hoe S1MONE werkt: stand-alone of gekoppeld met Twinq? Plan hier je  demo!

info@s1monegroup.com – T 085-0027791