REBO Groep ook overtuigd

donderdag 16 december 2021

Ook REBO Groep B.V. is overtuigd van de meerwaarde van S1MONE binnen Twinq VvE Software! Een schitterende samenwerking die zichzelf binnen no-time terugverdient als je meer dan 10.000 woningen aansluit.

VvE-beheerder melding maken reparatieverzoek indienen

Hoe dat kan? Als bewoner scan je de QR-code in je meterkast of algemene ruimte en dien je een melding in via WhatsApp. De melding komt compleet met foto of video in je Twinq-account binnen en handel je af zoals je dat als VvE-beheerder gewend bent. Telefoonverkeer en e-mails zijn verleden tijd.

REBO Groep B.V. richt zich naast VvE-beheer op woningmakelaardij, woningverhuur, vastgoedmanagement, taxaties, bedrijfs- en beleggingsmakelaardij. Zie: www.rebovvemanagement.nl en www.rebogroep.nl.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. De angst voor verandering lijkt vaak in de weg te zitten, terwijl bewoners snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Wij helpen jouw VvE-beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg.

#vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheer #innovatie #vastgoedbeheersysteem #vve #woningcorporatie #propertymanagement

Wil je zien hoe S1MONE werkt in de Twinq-omgeving? Klik hier voor een demo!

info@s1monegroup.com – T 085-0027791