Proactief VvE-beheer bij JWA!

dinsdag 2 juli 2024

Het team van JWA wil voor de eigenaar een zo onbezorgd mogelijk bezit of verblijf realiseren. Woongenot heeft altijd prioriteit.

JWA Beheer ondersteunt VvE’s bij het oprichten, inrichten en beheren. Het team van JWA wil voor de eigenaar een zo onbezorgd mogelijk bezit of verblijf realiseren. Woongenot heeft altijd prioriteit. Het lijkt zo eenvoudig, maar de aandacht, kennis en ervaring van de VvE-beheerder uit Roelofarendsveen blijkt essentieel bij een persoonlijke dienstverlening.

Al gelezen over Wonderwoods? Deze groene oase verrijst deze zomer middenin Utrecht. Het complex zal bestaan uit zo’n 360 bomen, 9.640 struiken en twee torens voor 300 woningen, kantoren, horeca, sportfaciliteiten, kleine winkels en onderwijs. En… JWA Beheer gaat voor de diverse VvE’s binnen het complex het beheer verzorgen, een prachtige aanvulling op de portefeuille!

De medewerkers van JWA hechten veel waarde aan communicatie met bewoners, eigenaren en leveranciers. Dat betekent dat afspraken worden nagekomen en dat de voortgang van bijvoorbeeld reparatieverzoeken wordt bewaakt. Het is dan ook geen wonder dat JWA via Twinq VvE Software nu ook gebruikmaakt van de innovatieve functionaliteiten van S1MONE. We zijn weer een samenwerking rijker! Lees meer over JWA Beheer.

Hoe S1MONE werkt? De bewoner scant de unieke QR-code in de meterkast of algemene ruimte en dient aan de hand van gerichte vragen een melding in met foto of video via WhatsApp. De bewoner is immers dé cruciale informatiebron bij het snel oplossen van een reparatieverzoek. Door de koppeling met Twinq is bovendien een extra efficiencyslag gemaakt doordat een melding in één keer compleet met foto of video binnenkomt in het Twinq-dashboard van JWA Beheer. De melding in Twinq handel je op gebruikelijke wijze af. Zie ook: Twinq en S1MONE bundelen de krachten.

S1MONE is dé meertalige communicatietool die VvE-beheerders snel meer slagkracht oplevert: je bent minder tijd kwijt aan de afhandeling van storingen en reparaties, terwijl de klantvriendelijkheid stijgt. Communicatie met de bewoner over de voortgang van een melding verloopt via chat. Zo bouw je per melding een compleet digitaal dossier op!

Telefoonverkeer, e-mails, portalen en inloggegevens zijn verleden tijd voor bewoners en dat bespaart het team veel tijd. Uitblijvende statusupdates, dubbele meldingen, een verkeerd adres en herhaalbezoeken door leveranciers zijn niet langer aan de orde. 

Durf ook te transformeren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren met je klanten.

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement #woningcorporatie #vvebeheer #realestate

Wil je zien hoe S1MONE werkt: stand-alone of gekoppeld met Twinq? Plan hier je (online) demo!

info@s1monegroup.com – T 085-0027791