Open communicatie bij FRESCH Real Estate

zondag 30 oktober 2022

Als het aan FRESCH Real Estate B.V. ligt, is vastgoedbeheer vooral een persoonlijke kwestie.

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Communicatie moet open zijn en de medewerkers denken graag mee. Geen toeval dus dat dit enthousiaste vastgoedbedrijf wil werken met S1MONE, dé communicatietool waarmee je optimaal service biedt aan je klanten.

Communicatie en service, daar slaan wij direct op aan! En zeg eens eerlijk: als innovatieve dienstverlener kom je toch niet meer weg met slechts een telefoonnummer dat maar een paar uur per dag bereikbaar is? FRESCH Real Estate B.V. voorziet de komende periode iedere woon-, werk- en algemene ruimte van een QR-codesticker van S1MONE, zodat huurders storingen en reparatieverzoeken eenvoudig via WhatsApp kunnen indienen zonder app of inloggegevens.

En hoe werkt het dan? De melding van de huurder komt met foto of video in het dashboard binnen. De herstelwerkzaamheden zet je daarna via S1MONE uit bij een passende reparateur, ook als deze met een eigen ordersysteem werkt. Zo bouw je per melding een compleet digitaal dossier op.

Voor FRESCH Real Estate B.V. is een woon- of werkruimte meer dan een locatie en vierkante meters. FRESCH koopt, ontwikkelt en beheert woningen, kantoorpanden, winkels en bedrijfsgebouwen met praktische oplossingen voor huurders én eigenaren. Zie: www.freschrealestate.nl.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is écht mogelijk om digitaal en toch persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #innovatie #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #woningcorporatie #propertymanagement #realestate #strategie

Ook zien hoe S1MONE werkt? Neem contact met ons op voor een (online) demo: info@s1monegroup.com – T 085-0027791