Ook OAK aan boord bij S1MONE!

vrijdag 20 januari 2023

OAK Management is dé vastgoedbeheerder met creatieve oplossingen.

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Heb je leegstaand vastgoed dat je binnen afzienbare tijd wilt verkopen of ontwikkelen? Dan zorgt OAK voor een tijdelijke invulling door het huisvesten van bewoners of ondernemers. Het pand blijft dan beschermd tegen krakers, diefstal, vandalisme en verpaupering.

Ook tijdelijke verhuur is een kerntaak van OAK. Een mooi voorbeeld is het voormalig ministerie van Sociale Zaken in Den Haag. De plek waarop het iconische gebouw ‘SoZa’ staat, wordt in de toekomst herontwikkeld. Tot die tijd wordt het tijdelijk verhuurd aan studenten, jonge starters en maatschappelijke organisaties. Lees meer op www.oakmanagement.nl.

Hoe werkt S1MONE in ‘SoZa’? De melding van de huurder komt met foto of video in het persoonlijke dashboard van OAK binnen. OAK selecteert een oplossende partij en zet de werkzaamheden uit. Zo wordt per melding een compleet digitaal dossier opgebouwd. Gedurende de afhandeling worden de melder, de leverancier én OAK op de hoogte gehouden door statusupdates.

OAK Management heeft iedere ruimte in het pand voorzien van een QR-codesticker van S1MONE, zodat huurders storingen en reparatieverzoeken eenvoudig via WhatsApp kunnen indienen zónder app of inloggegevens. Dankzij S1MONE ontvangt het OAK-team complete meldingen en kunnen huurders snel geholpen worden.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #leegstandbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #woningcorporatie #propertymanagement #soza

Ook zien hoe S1MONE werkt? Neem contact met ons op voor een (online) demo: info@s1monegroup.com – T 085-0027791