Meer dan alleen thuiskomen bij Residence Makelaars!

dinsdag 28 mei 2024

Je wensen uiten en direct het gevoel hebben dat het geen lange weg gaat worden, maar een realistisch en haalbaar traject.

Residence Makelaars bedient al ruim 20 jaar cliënten binnen en buiten Den Haag. Het brede pakket aan diensten bestaat uit aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, beleggingen, taxaties, hypotheekadvies, renovatie en styling. En… natuurlijk vastgoedbeheer!

Je wensen uiten en direct het gevoel hebben dat het geen lange weg gaat worden, maar een realistisch en haalbaar traject. Dat is waar Residence Makelaars voor staat.

S1MONE en Residence hebben elkaar gevonden bij een gezamenlijk doel: 100% klanttevredenheid. Vol enthousiasme zijn we een mooie samenwerking aangegaan. Sinds kort dienen de huurders van Residence hun service- en reparatieverzoeken in met behulp van onze applicatie.

Hoe S1MONE werkt? De woonruimten en gemeenschappelijke ruimten zijn elk voorzien van een unieke QR-codesticker waarmee storingen en reparatieverzoeken kunnen worden ingediend. De huurder scant de QR-code en dient een melding in via WhatsApp. De melding komt compleet met foto of video in het dashboard van Residence binnen.

Residence Makelaars selecteert hierna een onderhoudspartij en zet de werkzaamheden uit. Zo wordt per melding een compleet digitaal dossier opgebouwd. Gedurende de afhandeling worden de huurder, de onderhoudspartij én Residence op de hoogte gehouden door middel van statusupdates. Dankzij S1MONE ontvangt Residence complete meldingen en kunnen huurders snel geholpen worden.

S1MONE is een meertalige communicatietool en optimaliseert het contact met huurders. Telefoonverkeer, e-mails, portalen en inloggegevens zijn verleden tijd, dus je bespaart tijd én kosten.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement #woningcorporatie #vvebeheer #realestate

Zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een demo!
info@s1monegroup.com – T 085-0027791