Klantvriendelijke en gezonde service bij healzzy2GO!

zaterdag 20 mei 2023

Gezondere tussendoortjes moeten net zo makkelijk te verkrijgen zijn als de niet zo gezonde, vindt het bedrijf uit Zeist.

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

De missie van healzzy2GO is om gezond snacken eenvoudig te maken. Het bedrijf levert slimme vendingautomaten bij bewuste klanten die bezoekers van hun locaties een gezond alternatief willen bieden, zoals zorginstellingen, scholen, sportlocaties en kantoren. Lees meer over healzzy2GO.

Wat er dan slim is aan een vendingautomaat? Healzzy2GO kan de automaat op afstand lezen en eventuele storingen verhelpen. S1MONE speelt daar ook een rol bij. Iedere vendingautomaat krijgt een unieke QR-codesticker, zodat gebruikers 24/7 via WhatsApp storingen kunnen melden en vragen kunnen stellen zónder portaal of inloggegevens. Ook kan een foto of video worden toegevoegd.

Soms komt het voor dat een gekozen product blijft ‘hangen’ in de automaat. De klant heeft dan al betaald en wil zeker weten dat het geld wordt teruggestort voordat een tweede poging wordt gedaan. Dankzij S1MONE wordt de klant gerustgesteld. Er is een chatfunctie en de melder ontvangt statusupdates.

Wat betreft een reparatieverzoek: hoe completer deze is, hoe minder afhandelingstijd. Verder heeft healzzy2GO een volledig overzicht van alle meldingen. Met S1MONE optimaliseer je je klantcontact. Zo eenvoudig is het!

Wij spreken veel organisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw organisatie graag op weg met een strategie en planning.

 

#klantcontactcenter #firsttimefix #klantenservice #kcc #customerexperience #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #healzzy2go #maakhetverschil #gezondsnacken #knvb

Ook zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een demo.

info@s1monegroup.com – T 085-0027791