Interforce is here to stay!

woensdag 12 april 2023

Interforce Vastgoed is een samenvoeging van diverse ondernemingen die sinds de jaren ’80 actief is in het commerciële vastgoedsegment in Rotterdam en Den Haag.

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Het huidige portfolio bestaat vooral uit kantoorgebouwen die in de afgelopen vijf jaar zijn verduurzaamd en aangepast aan de behoeften van de huidige kantoorhuurder. De organisatie zit inmiddels in een eigen kantoorcomplex in Rijswijk en weet van haar concepten steeds weer een succes te maken. Lees meer over Interforce Vastgoed.

Interforce werkte aanvankelijk samen met partners, maar opereert nu vooral zelfstandig. De organisatie kijkt de komende jaren naar uitbreiding van het huidige portfolio. Daarbij gaat de interesse vooral uit naar gebouwen om te verduurzamen en transformeren tot vastgoed van deze tijd. De software van S1MONE sluit naadloos aan bij dit doel en optimaliseert het contact met huurders.

Hoe werkt het dan? Interforce Vastgoed heeft iedere ruimte in het pand voorzien van een QR-codesticker van S1MONE, zodat huurders storingen en reparatieverzoeken via WhatsApp kunnen indienen zónder app of inloggegevens. De melding van de huurder komt met foto of video in het dashboard van Interforce binnen. Interforce selecteert een oplossende partij en zet de werkzaamheden uit.

Zo wordt per melding een compleet digitaal dossier opgebouwd. Gedurende de afhandeling worden de huurder, de leverancier én Interforce op de hoogte gehouden door statusupdates. Dankzij S1MONE ontvangt Interforce complete meldingen en kunnen huurders snel geholpen worden.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #woningcorporatie #propertymanagement #klanttevredenheid

Ook zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een demo.

info@s1monegroup.com – T 085-0027791