Houd de VvE op de hoogte van de status van een reparatieverzoek

zaterdag 17 februari 2024

Anique Lensing van REBO Groep: ‘S1MONE zorgt ervoor dat de bewoner nóg sneller en eenvoudiger een reparatieverzoek kan melden zonder in te hoeven loggen. Dankzij notificaties wordt de bewoner snel en goed geïnformeerd over de status van het reparatieverzoek’.

Zit je in de technische commissie of het bestuur van een VvE? Of ben je een betrokken bewoner en wil je een efficiencyslag slaan op het gebied van technisch beheer?

Zet S1MONE op de agenda van de komende VvE-vergaderingen. Download hier de flyer, stuur deze naar je VvE-beheerder en laat tijdens de algemene ledenvergadering de (mede)bewoners kennismaken met deze handige communicatietool. Test samen snel hoe het meldingsproces werkt door de QR-democode te scannen. Dezelfde avond beslis je met elkaar of S1MONE past binnen de VvE.

Waarom S1MONE?

  • Bewoners kunnen 24/7 via WhatsApp een melding indienen compleet met foto of video. De melding komt terecht bij de VvE-beheerder die deze doorzet naar een leverancier.
  • Vooraf digitaal akkoord van technische commissie of bestuur van VvE is mogelijk.
  • Storingsmeldingen of reparatieverzoeken binnen SLA's of raamovereenkomsten (b.v. bij een lift) komen rechtstreeks bij de leverancier terecht, zodat deze sneller worden opgepakt.
  • De VvE kan toezicht houden en eindcontrole doen.
  • S1MONE bouwt een compleet digitaal dossier op waar verzekeraars blij van worden.
#vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheer #vastgoedbeheersysteem #propertymanagement #woningcorporatie #klantcontact #klanttevredenheid #alv

Plan hier een gratis demo en ontdek wat S1MONE kan betekenen voor jouw beheerorganisatie!

info@s1monegroup.com – T 085-0027791