Hoe optimaal wil je het hebben?

woensdag 14 februari 2024

OPTIMO beheer is een jonge onderneming in Noordwijkerhout. De eigenaar combineert innovatief ondernemerschap met een passie voor VvE-beheer.

OPTIMO weet dat geen enkele VvE hetzelfde is en geeft daarom altijd advies op maat. Wil jouw VvE alleen technisch of bestuurlijk beheer? Geen probleem. Zowel compleet beheer als losse diensten zijn mogelijk.

Technisch beheer is iets dat OPTIMO graag doet mits de communicatie met bewoners, leveranciers en monteurs onderling efficiënt én persoonlijk is. Zodoende kwam OPTIMO bij S1MONE terecht! Lees meer over OPTIMO beheer.

Sinds kort laat OPTIMO de bewoners van de VvE’s via S1MONE reparatieverzoeken melden. De communicatietool sluit naadloos aan bij de werkwijze en optimaliseert het contact met de bewoners. De meldingen zijn compleet met omschrijving en beeldmateriaal, waardoor ze sneller worden afgehandeld.

Hoe S1MONE werkt? Alle woningen en algemene ruimten zijn voorzien van een QR-codesticker. De bewoner scant de QR-code en dient een melding in via WhatsApp. De melding komt compleet met foto of video in het dashboard van OPTIMO binnen. Telefoonverkeer, e-mails, portalen en inloggegevens zijn verleden tijd.

OPTIMO selecteert daarna een onderhoudspartij en zet de werkzaamheden uit. Zo wordt per melding een compleet digitaal dossier opgebouwd. Gedurende de afhandeling worden alle betrokkenen op de hoogte gehouden door statusupdates. 

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. VvE’s snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren.

Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement #woningcorporatie #vvebeheer #realestate

Ook zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een (online) demo.

info@s1monegroup.com – T 085-0027791