Het beheren van een VvE doe je samen!

woensdag 19 juni 2024

Bij NMG VvE Beheer staat een duurzame samenwerking met VvE’s en volledige inzage voor het bestuur voorop. 

De creatieve en deskundige VvE-beheerders hebben als motto: beheren doen wij samen! NMG heeft een sterk landelijk netwerk en is altijd dichtbij. Lees meer over NMG VvE Beheer.

Voor het melden van reparatieverzoeken en schademeldingen is NMG VvE Beheer 24/7 bereikbaar en dat is nogal wat. Om de kwaliteit van die service te waarborgen is het dan ook geen wonder dat NMG koos voor de inzet van S1MONE. S1MONE is een communicatietool via WhatsApp die het contact met bewoners verbetert. S1MONE werkt dag en nacht en zet de bewoner centraal, want die is immers dé cruciale informatiebron bij het zo snel mogelijk oplossen van een reparatieverzoek. 

NMG VvE Beheer werkt met het platform van Twinq VvE Software. Een technische koppeling zorgt ervoor dat S1MONE en Twinq gegevens uitwisselen, waardoor NMG complete meldingen met foto of video direct in Twinq ontvangt. Onvolledige of dubbele meldingen - denk aan liftstoringen - zijn verleden tijd. S1MONE levert aan alle kanten een enorme tijdsbesparing op. De VvE-beheerders handelen de meldingen op gebruikelijke wijze af in Twinq.

Hoe het werkt voor bewoners?

  • Scan de digitale QR-code met de camera van een smartphone.
  • Vul postcode en huisnummer in en selecteer de betreffende ruimte.
  • Beantwoord de vragen in WhatsApp en voeg een foto of video toe.
  • Ontvang updates en blijf op de hoogte via WhatsApp.

S1MONE levert voor NMG snel meer slagkracht op: de VvE-beheerders zijn minder tijd kwijt aan de afhandeling van reparatieverzoeken en storingsmeldingen, terwijl de klantvriendelijkheid stijgt. Dat lijkt een paradox, maar blijkt een win-winsituatie.

Durf ook te transformeren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren met je klanten.

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement #woningcorporatie #vvebeheer #realestate

Wil je zien hoe S1MONE werkt: stand-alone of gekoppeld met Twinq? Plan hier je (online) demo!

info@s1monegroup.com - T 085-0027791