Go digital met Digitaal VVE Beheer!

donderdag 12 mei 2022

Als er één VvE-beheerder is die niet bang is om te digitaliseren, dan is het onze klant Digitaal VVE Beheer wel!

VvE-beheerder melding maken reparatieverzoek indienen

Deze beheerder biedt voor iedere Vereniging van Eigenaars een eigen klantenplatform dat administratief geheel ontzorgt. Technisch onderhoud en schades worden via het portaal of als losse diensten aangeboden. De transitie van het afgelopen jaar heeft ervoor gezorgd dat er gekozen kan worden tussen fysiek of digitaal vergaderen.

Vooral op het gebied van technisch beheer hebben S1MONE en Digitaal VVE Beheer elkaar helemaal gevonden. Want zeg eens eerlijk: is het écht klantvriendelijk om met slechts een telefoonnummer een paar uur per dag bereikbaar te zijn? Ieder object is voorzien van een QR-codesticker van S1MONE, zodat bewoners storingen en reparatieverzoeken 24/7 eenvoudig via WhatsApp kunnen indienen.

En hoe werkt het dan verder? De melding van de bewoner komt met foto of video binnen bij de VvE-beheerder. Deze zet de herstelwerkzaamheden uit via S1MONE bij een favoriete leverancier of passende reparateur. Oók als deze met een eigen ordersysteem werkt. Zo bouw je per melding een compleet digitaal dossier op.

De unieke werkwijze van Digitaal VVE Beheer is efficiënt, ontzorgt en levert een aanzienlijke tijdwinst op. Meer weten over het digitaliseren van je VvE? Neem dan contact op met Digitaal VVE Beheer.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. De angst voor verandering lijkt vaak in de weg te zitten, terwijl huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Wij helpen jouw organisatie graag op weg.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #innovatie #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #woningcorporatie #propertymanagement

Wil je zien hoe S1MONE werkt? Neem contact op voor een (online) demo:

info@s1monegroup.com – T 085-0027791