Ektiv en S1MONE

donderdag 18 mei 2023

De missie van Ektiv VvE Beheer is VvE’s inspireren om actief, betrokken en toekomstgericht te zijn.

VvE-beheerder melding maken reparatieverzoek indienen

Hierbij wordt aan klanten de best mogelijke service geboden, gekenmerkt door persoonlijk contact en een sterke focus op technisch beheer. Laat dat nu exáct zijn wat de software van S1MONE ook doet voor haar klanten: reparatieverzoeken en storingsmeldingen efficiënt afhandelen, zodat VvE-beheerders minder tijd kwijt zijn aan de afhandeling. Hierdoor blijft meer tijd over voor andere beheertaken. We zijn weer een samenwerking rijker.

Ektiv VvE Beheer is gevestigd in Rotterdam en Goes en bedient sinds 2013 klanten door heel Nederland. De organisatie onderscheidt zich in de markt door een geheel eigen visie, waarbij het wonen van morgen, snel en efficiënt geregeld wordt. Bij Ektiv bent u verzekerd van een persoonlijke en intensieve relatie, waarbij korte lijnen worden gehanteerd. Lees meer over Ektiv VvE Beheer.

Hoe S1MONE werkt? De bewoner scant de unieke QR-code in de meterkast of algemene ruimte en dient aan de hand van gerichte vragen een melding in met foto of video via WhatsApp. De bewoner is immers dé cruciale informatiebron bij het snel oplossen van een reparatieverzoek. Door de koppeling met Twinq VvE Software & Vastgoed Software is bovendien een extra efficiencyslag gemaakt doordat een melding in één keer compleet met foto of video binnenkomt in het Twinq-account van de VvE en op gebruikelijke wijze wordt afgehandeld. Zie ook: Twinq en S1MONE bundelen de krachten

S1MONE is dé communicatietool die VvE-beheerders snel meer slagkracht oplevert: je bent minder tijd kwijt aan de afhandeling van storingen en reparaties, terwijl de klantvriendelijkheid stijgt. Communicatie over de voortgang met de bewoner via telefoon en e-mail is vervangen door chatverkeer. Zo bouw je per melding een compleet digitaal dossier op!

#vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheer #woningcorporatie #klantcontact #klanttevredenheid #twinq #realestate

Wil je zien hoe S1MONE werkt: stand-alone of gekoppeld met Twinq? Klik hier voor een (online) demo.

info@s1monegroup.com – T 085-0027791