Drie redenen om in 2024 nog meer te digitaliseren

zondag 7 januari 2024

Al goede voornemens voor 2024? Wij hebben er alvast eentje voor je: stel digitalisering niet langer uit!

De voordelen van digitale transformatie wegen ruimschoots op tegen de nadelen en het kan zelfs een risico zijn om het uit te stellen. Om deze trends kun je écht niet langer heen:

  • krapte op de arbeidsmarkt
  • het belang van data
  • duurzaamheid

Besef dat júist bij handelingen die het meeste mensenwerk kosten het meeste valt te winnen.

Laat je overtuigen door deze drie redenen en start het nieuwe jaar innovatief door die knoop nu eindelijk door te hakken. Kies voor S1MONE!

1. Efficiëntie

Hoe fijn zou het zijn als je 80% van je beheer sneller kunt uitvoeren, zodat je meer tijd en aandacht hebt voor die overige 20%? Digitalisering stroomlijnt processen en verbetert de werkwijze van je organisatie. Door gebruik te maken van digitale technologieën verminder je het aantal herhaaltaken en verhoog je de productiviteit.

2. Betere concurrentiepositie

In de vastgoed- en VvE-branche is het belangrijk om concurrerend te blijven. Digitalisering stelt je bedrijf in staat om flexibeler te zijn, zich sneller aan te passen aan marktveranderingen en beter in te spelen op de behoeften van je opdrachtgevers. Het implementeren van digitale oplossingen stimuleert de innovatie binnen je bedrijf en geeft je een voorsprong op de concurrentie.

* Bonusreden voor VvE-beheerders: start vóór het vergaderseizoen met S1MONE!
In februari start alweer het VvE-vergaderseizoen. Dat is een drukke tijd die veel van je aandacht opeist. Als je ervoor zorgt dat je vóór die tijd (lees: nu) de implementatie start, kun je tijdens de VvE-vergaderingen je nieuwe werkwijze introduceren aan de bewoners. En ze kunnen een fictief reparatieverzoek indienen en vragen stellen. Goed VvE-beheer begint met een complete melding!

3. Kostenbesparing

Last but not least: de kosten. Digitalisering brengt bij aanvang investeringen met zich mee, maar op de lange termijn realiseer je een aanzienlijke en duurzame kostenbesparing. Tegenwoordig is software leverbaar ‘as a service’ en als abonnement. S1MONE bijvoorbeeld: een maandabonnement in allerlei soorten en maten. Door papierloze processen, efficiëntere workflows en geautomatiseerde systemen verlaag je je operationele kosten. Het digitaliseren van je beheerprocessen resulteert in een aanzienlijke return on investment.

Slimme automatisering is niet alleen voor grote bedrijven. Digitalisering is de laatste jaren in een versnelling gekomen en is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wil je hierover van gedachten wisselen? Bel, mail of chat met ons!

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #propertymanagement #woningcorporatie #vvebeheer #s1mone

Plan hier een gratis demo en ontdek wat S1MONE kan betekenen voor jouw beheerorganisatie!

info@s1monegroup.com – T 085-0027791