Dienstverlening met allure bij CLIQ

zaterdag 22 april 2023

CLIQ Boutique Offices verhuurt kantoorruimtes die niet alleen imponeren, maar ook een ideale werkomgeving bieden.

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

De indrukwekkende multi-tenantkantoren zijn afgestemd op persoonlijke werkbehoeftes dankzij kwalitatief materiaalgebruik en een persoonlijke touch. Als je werkt in een prachtig kantoor, verwacht je een passende service. We zijn er dan ook trots op dat CLIQ haar oog voor kwaliteit liet vallen op S1MONE! Het flexibele kantorenconcept aan de Koninginnegracht in Den Haag biedt kantoorruimtes aan vanaf 15 m2. Lees meer over CLIQ Boutique Offices.

Hoe S1MONE werkt? Alle kantoorruimtes zijn voorzien van een QR-codesticker waarmee service- en reparatieverzoeken kunnen worden ingediend. De huurder scant de QR-code en dient zonder in te loggen een melding in via WhatsApp. De melding komt compleet met foto of video in het dashboard van CLIQ binnen. Telefoonverkeer en e-mails zijn verleden tijd. CLIQ selecteert een onderhoudspartij en zet de werkzaamheden uit. Zo wordt per melding een compleet digitaal dossier opgebouwd. Gedurende de afhandeling worden de huurder, de onderhoudspartij én CLIQ Boutique Offices op de hoogte gehouden met behulp van statusupdates. Huurders worden snel geholpen dankzij de complete meldingen. 

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #klantcontact #klanttevredenheid #woningcorporatie #kantoorruimte #multitenancy #boutiqueoffices

Ook zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een demo.

info@s1monegroup.com – T 085-0027791