Dat is HAUT!

zaterdag 18 juni 2022

Met een hoogte van 73 meter en 21 verdiepingen is HAUT het hoogste houten gebouw van Nederland. HAUT heeft bovendien energie-opwekkende gevels en is daarmee een baanbrekend project te noemen.

VvE-beheerder melding maken reparatieverzoek indienen

Vanaf deze week gaan de bewoners van HAUT hun storingen en reparatieverzoeken indienen via S1MONE, dé communicatietool waarmee je optimale klantenservice biedt. Iedere woning en algemene ruimte is voorzien van een QR-codesticker, zodat meldingen eenvoudig via WhatsApp met foto of video worden ingediend.

Onze opdrachtgever is Delair Vastgoedbeheer die het VvE-beheer van het iconische gebouw in Amsterdam in de portefeuille heeft en hoogwaardige service biedt. Delair Vastgoedbeheer beheert en ondersteunt VvE’s op het gebied van financiële administratie, bestuurlijke ondersteuning en technisch beheer.

En hoe werkt het dan verder? Dankzij een technische koppeling met Twinq VvE Software & Vastgoed Software zorgt S1MONE ervoor dat de ontvangen melding op gebruikelijke wijze in Twinq wordt afgehandeld. De VvE-beheerder en de bewoner worden met notificaties op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Zie ook: Twinq en S1MONE bundelen de krachten.

#haut #amstelkwartier #spaklerweg #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #klanttevredenheid

Wil je zien hoe S1MONE in Twinq werkt? Neem contact met ons op voor een (online) demo: info@s1monegroup.com – T 085-0027791