Breng rust en structuur in je VvE-team

zaterdag 27 januari 2024

Coenraad van der Hoeven van Ektiv VvE Beheer: ‘Met S1MONE ben je minder tijd kwijt aan de afhandeling van storingen en reparaties, terwijl de klantvriendelijkheid stijgt. En foto’s en video’s staan direct in de Documentenbibliotheek in Twinq!’

Zit je in de technische commissie of het bestuur van een VvE? Of ben je een betrokken bewoner en wil je een efficiencyslag slaan op het gebied van technisch beheer?

Zet S1MONE op de agenda van de komende VvE-vergaderingen. Download hier de flyer, stuur deze naar je VvE-beheerder en laat tijdens de algemene ledenvergadering de (mede)bewoners kennismaken met deze handige communicatietool. Test samen snel hoe het meldingsproces werkt door de QR-democode te scannen. Dezelfde avond beslis je met elkaar of S1MONE past binnen de VvE.

Waarom S1MONE?

  • Bewoners kunnen 24/7 via WhatsApp een melding indienen compleet met foto of video. De melding komt terecht bij de VvE-beheerder die deze doorzet naar een leverancier.
  • Vooraf digitaal akkoord van technische commissie of bestuur van VvE is mogelijk.
  • Storingsmeldingen of reparatieverzoeken binnen SLA's of raamovereenkomsten (b.v. bij een lift) komen rechtstreeks bij de leverancier terecht, zodat deze sneller worden opgepakt.
  • De VvE kan toezicht houden en eindcontrole doen.
  • S1MONE bouwt een compleet digitaal dossier op waar verzekeraars blij van worden.
#vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheer #vastgoedbeheersysteem #propertymanagement #woningcorporatie #klantcontact #klanttevredenheid #alv #twinq

Plan hier een gratis demo en ontdek wat S1MONE kan betekenen voor jouw beheerorganisatie!