Boomers Vastgoed biedt optimale service

vrijdag 2 december 2022

Boomers Vastgoed is een ervaren en betrokken full-service partij voor de particuliere belegger in residentieel vastgoed. 

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Bij Boomers Vastgoed staan een persoonlijke benadering en ontzorging voorop. De match met S1MONE is dan ook vanzelfsprekend: enerzijds tevreden beleggers die niet naar hun vastgoed hoeven om te kijken en anderzijds de meest klantvriendelijke communicatie waarmee je optimale service biedt aan huurders!

Nancy Neuteboom, eigenaar Boomers Vastgoed: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat door de gebruiksvriendelijkheid van S1MONE onze dienstverlening richting de huurder nu nog beter is en de afhandeling van meldingen nog efficiënter is geworden. Hierdoor kunnen we de portefeuilles van onze klanten nóg beter onderhouden en beheren.’

Hoe S1MONE dan werkt? De melding van de huurder komt met foto of video in je persoonlijke dashboard binnen. De werkzaamheden zet je daarna uit bij een geselecteerde leverancier. Zo bouw je per melding een compleet digitaal dossier op. In het dashboard zie je een totaaloverzicht van alle meldingen, zodat je niets over het hoofd ziet.

Boomers Vastgoed heeft iedere woonruimte voorzien van een QR-codesticker van S1MONE, zodat huurders storingen en reparatieverzoeken eenvoudig via WhatsApp kunnen indienen zonder app of inloggegevens. Boomers Vastgoed verzorgt naast advisering tevens aan- en verkopen, renovaties, verhuur en beheer. Voor meer informatie over de diensten zie: www.boomersvastgoed.nl.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Huurders snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #woningcorporatie #propertymanagement #realestate

Ook zien hoe S1MONE werkt? Neem contact met ons op voor een (online) demo: info@s1monegroup.com – T 085-0027791