Anything as a service!

zondag 10 april 2022

S1MONE is een complete servicetool. Er zit nu meer dan 7 jaar ontwikkeltijd in vier expertises: vastgoed/VvE’s, automotive, facility en openbare ruimte. Inmiddels zijn er tienduizenden meldingen afgehandeld binnen het platform.

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Direct na de implementatie wordt maar liefst 50% van de meldingen via S1MONE ingediend. Na 3 maanden is dit zelfs meer dan 70%.. Het aantal telefoontjes en e-mails wordt dus aanzienlijk gereduceerd!

Binnen ICT kennen we het as-a-servicemodel. SaaS is hiervan het bekendste (Software as a Service). Al van XaaS gehoord? Dit staat voor: Anything as a Service en houdt simpel gezegd in dat je als organisatie een tool aanschaft waarmee je óók een band opbouwt met je klanten. Door de aanschaf van zo’n kant-en-klare tool maak je je organisatie schaalbaar en flexibel en creëer je productieve medewerkers en duurzame klantenservice. Dat scheelt je geld, maar vooral veel tijd die opgaat aan ontwikkeling.

Hoe S1MONE werkt? Als gebruiker scan je de QR-code en dien je efficiënt een melding inclusief foto en video in via WhatsApp. Bij de beheerder wordt een compleet en foutloos digitaal dossier opgebouwd.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. De angst voor verandering lijkt vaak in de weg te zitten. Durf ook te innoveren! Wij helpen jouw organisatie graag op weg.

#vastgoedbeheer #vvebeheer #automotive #leasing #facility #communicatietool #servicetool #xaas #klantcontact #customerexperience

Wil je zien hoe S1MONE werkt? Klik hier voor een demo!

info@s1monegroup.com – T 085-0027791