Aannemersbedrijf Schenkbouw overtuigd door S1MONE

zaterdag 24 december 2022

Dankzij S1MONE ontvangt Schenkbouw nu complete meldingen die snel kunnen worden afgehandeld. 

technisch beheer melding maken reparatieverzoek indienen

Onze nieuwe klant Schenkbouw is een allround aannemersbedrijf dat is gespecialiseerd in verbouwingen en het beheer van scholen, kerken en praktijken. Daarnaast voert het bedrijf onderhoud uit bij particulieren. Schenkbouw heeft alles onder één dak met als voordeel: korte lijnen. Duidelijke en snelle communicatie is dan ook van belang om efficiënt te kunnen werken. Daarom werd gekozen voor S1MONE: dé communicatietool waarmee je optimale service biedt en tevreden klanten behoudt.

Eén van die tevreden klanten is Scholengroep Holland met 13 openbare basisscholen. Schenkbouw heeft iedere ruimte voorzien van een unieke QR-codesticker, zodat de conciërges meldingen eenvoudig via WhatsApp kunnen indienen zonder app of inloggegevens. De melding van de conciërge komt met foto of video in het S1MONE-dashboard van Schenkbouw binnen. Dankzij notificaties en het in- en uitchecken van de uitvoerende vakmensen blijven zowel de conciërge als Schenkbouw op de hoogte van de status van de melding. Zo bouw je per melding een compleet digitaal dossier op!

Dankzij S1MONE ontvangt Schenkbouw nu complete meldingen die snel kunnen worden afgehandeld. Vader Ard en zoon Roy Schenk denken graag met je mee, adviseren je vakkundig en gaan een uitdaging graag aan. Zie ook: www.schenkbouw.nl.

Wij spreken veel beheerorganisaties over digitalisering. Gelukkig zit de angst voor verandering steeds minder vaak in de weg. Mensen snakken naar klantvriendelijkheid. Durf ook te innoveren! Het is echt mogelijk om digitaal én persoonlijk te communiceren. Wij helpen jouw beheerorganisatie of woningcorporatie graag op weg met een strategie en planning.

#vastgoedbeheer #reparatieverzoek #storingsdienst #communicatietool #vastgoedbeheersysteem #klantcontact #woningcorporatie #realestate #aannemer #scholengroepholland

Ook zien hoe S1MONE werkt? Neem contact met ons op voor een (online) demo:

E: info@s1monegroup.com 
T: 085-0027791