S1mone is de app waar iedere beheerder op zit te wachten.

Als beheerder van vastgoed of de publieke ruimte kun je ieder pand, ruimte, object of apparaat voorzien van een QR code. Huurders of gebruikers kunnen deze QR code scannen met de gratis te downloaden S1mone app.

Dat moet beter kunnen.

Als beheerder van vastgoed of de publieke ruimte kun je ieder pand, ruimte, object of apparaat voorzien van een QR code. Huurders of gebruikers kunnen deze QR code scannen met de gratis te downloaden S1mone app. Met het gebruiksvriendelijke menu geeft de melder aan wat er mis is en voegt een fotootje toe. Een kind kan de was doen.

Voor de beheerder was het nog nooit zo makkelijk om de juiste persoon naar de melding te sturen. Geen extra kosten, geen tijdverlies en geen irritatie want de melding is altijd duidelijk en volledig, komt op de juiste plek binnen en is gedurende de hele afwikkeling te volgen, inclusief een volledige historie en garantie-overzicht.

Voor meer informatie of persoonlijk advies, bekijk de video of bel 070 555 55 55. Direct een demo en/of offerte bestellen kan ook.

Direct bestellen

Wil jij geholpen worden door mij op een tijdstip dat jou uitkomt? Laat hieronder je gegevens achter.