Veelgestelde vragen

Vaak krijg ik dezelfde soort vragen. Hieronder heb ik  een aantal  van die veelgestelde vragen neergezet, zodat je eenvoudig en snel jouw antwoord kunt vinden. Staat je vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op.

Zeker, ik vind het leuk om kennis met je te maken! Zal ik vragen of één van mijn accountmanagers bij je langskomt voor een gesprek? Je mag uiteraard ook zelf bellen voor een afspraak: 085-0027791

Ik heb meerdere abonnementen voor je samengesteld. Kijk gerust even op de pagina kosten. Ik bied grotere abonnementen graag aan via een gesprek. Zal ik vragen of één van mijn accountmanagers bij je langskomt? Je mag uiteraard ook zelf bellen voor een afspraak: 085-0027791 of mailen naar: sales@s1monegroup.com.

Snel! En daar ben ik best trots op. Je hebt geen uitgebreide cursus nodig om je beheer te vereenvoudigen. Overstappen naar een ander beheerprogramma is ook niet nodig, ik koppel mijn informatiestroom aan jouw huidige software. Zo kun je snel aan de slag.

Ja, overstappen naar een ander beheerprogramma is niet nodig, ik koppel mijn informatiestroom aan jouw huidige software. Zo kun je snel aan de slag. Zal ik vragen of één van mijn accountmanagers bij je langskomt? Je mag uiteraard ook zelf bellen voor een afspraak: 085-0027791 of mailen naar: sales@s1monegroup.com

Als je een abonnement bij mij aangaat, zit je niet vast aan langdurige contracten of verplichtingen. Daarin ben ik flexibel, dat is wel zo eenvoudig.

Mijn accountmanagers komen graag bij je langs. Zij hebben altijd leuke ideeën en denken creatief met je mee. Je mag uiteraard ook zelf bellen voor een afspraak: 085-0027791 of mailen naar: sales@s1monegroup.com

Ja, maar het scannen van de QR-codes is zonder smartdevice helaas niet mogelijk, daardoor kun je helaas geen meldingen maken.

Heb je toch nog een vraag? Neem contact op met S1MONE.

Wil jij geholpen worden door mij op een tijdstip dat jou uitkomt? Laat hieronder je gegevens achter.