Reparateur

S1MONE, aangenaam! Ik koppel objecten aan QR-codes en laat gebruikers via hun smartphone eenvoudig meldingen maken.

Als reparateur ontvang je dagelijks meldingen van diverse opdrachtgevers (beheerders). Niet zelden ontbreekt informatie waardoor je zonder de juiste onderdelen op pad gaat. Je wilt de melder een korte vraag stellen waardoor je beter voorbereid

aan een klus kunt beginnen. Volledige informatie is cruciaal voor jou om een snelle en doelmatige afhandeling van een storingsmelding en daarmee een hoge klanttevredenheid te realiseren.

Mijn unieke chatfunctie maakt communicatie eigentijds; helder voor alle betrokken partijen. De chatberichten worden gelijk gekoppeld aan de storingsafhandeling zodat je dossier altijd up-to-date is.

Met een overzichtelijk dashboard heb je direct een overzicht van je beschikbare monteurs en houd je eenvoudig al je meldingen en communicatie bij. Bij aanvang checkt de monteur in door het scannen van de QR-code en ook nu zie je zijn aanwezigheid terug in het logboek. Bij vertrek checkt de monteur uit en wordt de melder gevraagd om een waardering te geven voor de uitgevoerde werkzaamheden en afhandeling.

In mijn filmpje licht ik je de afhandeling van een reparatieverzoek voor een defecte cv-ketel in een huurwoning toe. Ik laat je exact zien om wat voor storing het gaat, om welk type cv-ketel, de exacte locatie en hoe je rechtstreeks contact op kunt nemen met de melder.

Ik koppel objecten aan QR-codes en laat gebruikers via hun smartphone eenvoudig meldingen maken.

Een object kan van alles zijn, bijvoorbeeld een gebouw, een openbare voorziening of een ondergrondse vuilcontainer.

Een gebruiker (de melder) is een consument of bijvoorbeeld een huurder van een gebouw.