S1MONE, aangenaam!

Ik koppel objecten aan QR-codes en laat gebruikers via hun smartphone eenvoudig meldingen maken.

Met mijn ruime ervaring binnen vastgoedbeheer heb ik heel veel reparatieverzoeken en storingsmeldingen afgehandeld. Ik heb veel tijd moeten steken in het verzamelen van juiste gegevens

zodat ik uiteindelijk complete meldingen door kon zetten naar reparateurs. Na jarenlange ontwikkeling en vele testfases ben ik trots om je te melden dat het anders gaat worden!

Moderne technieken maken het mogelijk je beheer veel efficiënter in te richten en storingen af te handelen. Door objecten te voorzien van stickers met een unieke QR-code bied ik je de mogelijkheid elke melding inclusief foto’s en een korte tekst te ontvangen en af te handelen.

Zo heb je een complete melding die gelijk aan een adres of locatie is gekoppeld. Wat je ook beheert, de toepasbaarheid van mijn QR-codestickers is enorm. Zodra de sticker plakt, maak ik je beheer eenvoudiger.

Mijn applicatie is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te koppelen aan je huidige beheersoftware.

Door gebruik te maken van mijn applicatie zorg je voor effectieve en overzichtelijke communicatie, wat direct leidt tot tevreden klanten. Overstappen naar een ander beheerprogramma is niet nodig, ik koppel mijn informatiestroom aan jouw huidige software. Zo kun je snel aan de slag.

Ik heb de S1MONE Professional-app in de appstores staan voor de beheerders die bij mij een abonnement hebben afgesloten.
Voor de gebruikers die meldingen maken, heb ik de gratis S1MONE Consumer-app gelanceerd. Hiermee worden er eenvoudig meldingen gemaakt en zijn de afgeronde reparaties overzichtelijk opgeslagen.

Wil je dat wel eens zien? Test gratis mijn applicatie en laat mij je overtuigen! Je kunt er snel mee aan de slag en je hebt geen uitgebreide cursus nodig om met S1MONE je beheer te vereenvoudigen.

Als je een abonnement met mij afsluit, zit je niet vast aan langdurige contracten of verplichtingen. Daarin ben ik flexibel, dat is wel zo eenvoudig.

Wil je juist een langdurige overeenkomst met mij aangaan, graag! Neem contact op met één van mijn accountmanagers voor een scherpe introductieaanbieding.

De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitgebreid door mij getest. Ik geef je daarom extra lange garantie op leesbaarheid, kleurechtheid en slijtvastheid.