Melder

Meld eenvoudig de storing aan een object met de S1MONE Consumer-app.

Een lekkage, water dat niet warm wordt of zonnepanelen die een defect aangeven. Je hebt ongetwijfeld ervaring met het melden van een storing of het indienen van een reparatieverzoek. Je zoekt naar het juiste storingsnummer om vervolgens, na een

uitgebreid keuzemenu en wachttijd aan de telefoon, een dagdeel thuis te moeten blijven. Je hoopt dat de monteur het juiste onderdeel bij zich heeft, zodat er geen nieuwe afspraak ingepland hoeft te worden.

S1MONE, aangenaam! Ik koppel objecten aan QR-codes en laat gebruikers via hun smartphone eenvoudig meldingen maken.

Zo zorg ik ervoor dat bovenstaande ergernissen tot het verleden behoren. Door je de mogelijkheid te bieden vanaf je smartphone binnen enkele seconden je melding in de vorm van duidelijke foto’s en een korte tekst naar de beheerder te sturen, kan de melding eenvoudig afgehandeld worden.

Ik heb de gratis S1MONE Consumer-app gelanceerd. Na het downloaden vul je rechtsboven je gegevens in en je kunt aan de slag. Met de app maak je eenvoudig je melding(en) en word je op de hoogte gehouden van het proces.

Mijn unieke chatfunctie maakt communicatie van deze tijd. Het is helder voor alle betrokken partijen. Bijvoorbeeld, de monteur is

vertraagd bij de groothandel en hij stuurt een WhatsApp dat je hem een kwartier later kunt verwachten. Kun jij mooi nog even een bakkie halen bij je favoriete koffiezaak om de hoek.

Een melder is bijvoorbeeld een gebruiker of huurder van een object.

Een object kan van alles zijn. Een woning, een cv-ketel, maar ook een compleet gebouw of een openbare voorziening zoals een ondergrondse vuilcontainer.