Beheerder

S1MONE is o.a. geschikt voor beheerders van vastgoed en de publieke ruimte, huurders, gebruikers en aannemers.

Met jouw ervaring binnen het beheren van (vastgoed-)objecten heb je dagelijks te maken met onjuiste en onvolledige reparatieverzoeken of storingsmeldingen. Probeer de melding maar eens zo compleet mogelijk te maken zodat de

reparateurs geïnstrueerd kunnen worden. Een simpele foto verschaft vaak al veel meer duidelijkheid. Dat scheelt je een hoop onnodige vertraging waardoor je kunt besparen op tijd en kosten.

Zo zorg ik ervoor dat bovenstaande ergernissen tot het verleden behoren. Door objecten te voorzien van een sticker met een unieke QR-code en bied ik je de mogelijkheid elke melding inclusief tekst en foto’s te ontvangen en te verwerken. Zo heb je een complete melding die gelijk aan een adres of locatie is gekoppeld.

Mijn unieke chatfunctie maakt communicatie van deze tijd. Het is helder voor alle betrokken partijen. De chatberichten worden gelijk gekoppeld aan de storingsafhandeling zodat je dossier altijd up-to-date is.

Het doorsturen van de melding naar de reparateur is heel eenvoudig en mijn app stelt automatisch de snelste route voor naar het object. Bij aanvang checkt de monteur in door het scannen van de QR-code. Ook nu zie je zijn aanwezigheid terug in het logboek. Bij vertrek checkt de monteur uit en wordt de melder gevraagd om een waardering te geven voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Zo blijf je als beheerder alert op je afgeronde meldingen en weet je of de afhandeling op juiste wijze is verlopen.

Mijn QR-codestickers zijn breed toepasbaar. Je plakt ze bijvoorbeeld in een kantoorruimte, in de meterkast van een woning, op een cv-ketel of op openbare voorzieningen zoals ondergrondse vuilcontainers of abri's.